6. Overig

Naast alle grote werkzaamheden, zijn er ook kleine dingen waar ik me mee bezig heb gehouden. Hieronder een kleine opsomming.

 

Dingen regelen

Ik ben een type die graag, en uit intuïtie, initiatief neemt. Dit merkte ik ook wel tijdens mijn studio periode in het groepje. Ondanks dat ik geen scrum master was, heb ik een hoop dingen geregeld tijdens onze samenkomsten en via WhatsApp.

 

Mappenstructuur

In het maken van een mappenstructuur heb ik ook hier en daar initiatief genomen. Deze keer heb ik bijvoorbeeld een map als “Aangeleverd” aangemaakt, zodat we alle aangeleverde bestanden van Jan-Willem bij elkaar hadden. Helaas is de Google Drive uiteindelijk wel een beetje een puinhoop geworden, omdat we er toch met zo veel mensen in werken. Volgende periode zal ik gaan kijken wat ik beter kan doen, zodat we een betere mappenstructuur kunnen maken.

 

Planning

De eerste paar weken hield ik me ook nog extra bezig met de planning. Ik hield de planning bij in een Word documentje. Uiteindelijk hebben we alles goed in Trello gezet, waardoor het Word document overbodig werd.

 

Studio portfolio website en logo ontworpen

Naast alle werkzaamheden van bureau heb ik een studio portfolio ontworpen en een logo gemaakt voor mijn studio portfolio. Ik ben er enorm hard mee aan de slag gegaan, maar het resultaat mag er zijn ben ik van mening.