4. Intro video

Aangezien de product owner, Jan-Willem, wilde dat we (instructie) video’s gingen maken, besloten we om ook als groep te kijken naar een geschikt intro voor al deze video’s. Een intro die er voor moet zorgen dat de mensen die de video’s kijken gelijk weten dat het om een video van KPRS gaat.

 

Mijn voorstel

De intro video’s heb ik gemaakt aan de hand van mijn huisstijlhandboek voorstel, intro’s die ik kende en mijn creatieve ingeving. Ik besloot om eerst even te schetsen wat ik in gedachten had en ging vervolgens gelijk aan de slag met het maken van de intro video in Adobe Premiere. Ondanks dat ik vorig schooljaar al weleens had gewerkt met Adobe Premiere, was het toch weer even wennen. Ik besloot om hulp te vragen aan studio- en klasgenoten. Na wat proberen en testen kwamen er al snel wat leuke voorstellen uit. Deze voorstellen heb ik in een sprint review voorgesteld aan Jan-Willem.

 

Evaluatie

Doordat mijn huisstijlhandboek voorstel met het oranje kleur logo was afgekeurd, waren mijn intro video voorstellen ook niet in de juiste kleur. Ook had Jan-Willem meer de voorkeur naar de intro video die Auke gemaakt had. Hierdoor vielen mijn intro video’s helaas af.

 

Ondanks dat ook de intro video’s afgekeurd zijn, ben ik er toch wel trots op. De ideeën zijn naar mijn mening goed en professioneel uitgewerkt. Ook heb ik mijn Adobe Premiere kennis hierdoor op pijl gehouden. Hier zou ik later eventueel meer mee willen doen. Ik wil mezelf namelijk zo breed mogelijk scholen, zodat ik later nog alle kanten op kan, of de kennis kan gebruiken in mijn eigen bedrijfje.