GETUIGENIS: Waardoor ik ben gaan geloven

Door Rick Roomer.

Ik leerde een meisje kennen die net voordat ze mij kende een soort van wegviel. Dat gebeurde af en toe bij haar. Toen ze wegviel trilde ze elke x en zag ze een rustig en mooi landschap voor zich, als een soort van droom. Ik sprak haar steeds vaker en ze vertelde me dat ze wegviel en dat het heel vervelend was enzo. We bleven elkaar spreken en ineens kreeg ze tijdens dat ze wegviel te horen van: jullie zijn voortbestaan voor elkaar. Ga voor elkaar, blabla. Ook hoorde ze mijn naam. Dus wij dachten van: wow, dat moet van God zijn! We bleven rustig praten en kijken of het wat kon worden. Ze bleef wegvallen en de stem in haar hoofd begon steeds harder te worden en zeggen dat er haast was. Wij dachten van ja, haasten schiet niks op. We kijken het rustig aan. Toen begon kwamen er meer stemmen bij en begonnen allemaal aan te dringen enzo. Toen was ze het zat en dacht ze van: ja dit is echt niet goed. We stoppen er mee appte ze me. Toen was ze ineens super lang afwezig van app. Ze belde me toen op of appte me, weet niet meer precies, en vertelde me toen dat haar opa haar ineens belde vanuit Zuid-Amerika of Zuid-Afrika, iig waar blanken wonen. Haar opa zei precies hetzelfde als de stem in haar droom: ga er voor, jullie zijn voorbestemd voor elkaar. Maar ze had haar opa nooit wat over mij verteld!!! Dus we gingen door en kijken of het iets kon worden. Toen bleef ze wegvallen, stemmen werden erger en begonnen te schreeuwen. Ze hoorde uiteindelijk gewoon helemaal niks meer door het geschreeuw en werd er gek van. Toen zei ze weer van: we stoppen er mee. Toen belde gelijk weer haar opa op en zei dat we door moesten gaan. Toen dachten we echt van WHUTT?! Ik wist het echt niet meer en ging toen naar de vader van een vriend van me, die voorganger is in de kerk waar ik nu bij zit. Hij zei dat God alles in rust brengt en dat dit dus nooit van God kon komen. Hij gaf me als advies om het contact te verbreken en voor haar te bidden, omdat die demonen me anders nog langer konden kwellen en mij misschien ook gek konden maken. Ik heb toen dus het contact verbroken en ben voor haar gaan bidden. Sindsdien heb ik haar niet meer gesproken.

Wat opmerkelijk was, was dat ik een keer een avond bij haar was tussendoor. Ik ging daarna uit en zij ging gewoon naar bed. De volgende dag had ik een piep in mijn rechter oor die niet wegging, en zij had het ook.. ik werd er gek van en zij natuurlijk ook. Bij ons beide was het aan het einde van de dag gelukkig bijna weg. Heeeeel ‘toevallig’ allemaal.

Ook heb ik haar een ketting gegeven met een kruisje er aan. Die ketting is op een gegeven moment van haar borst af gekomen en gaan zweven. Dit is dus wat ik heb meegemaakt met haar. Hierdoor ben ik uiteindelijk gaan geloven in God.

Comments

  1. Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *